![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEipfY3FUu-7fntv1YSjmRtg9GxZTq0M3nPxdjc0yC-SwoArr0Qhlg6owehItiFFOiAxygJogenGre6QF9qaNYXrpxqmVeHpOjxOrwpmtN-MoNXmyEslhD7HbPbtc8Q-klJyclVkL4STsodC/s400/kottfarssoppa.jpg)
4 port
1-2 gula lökar
3 bitar rotfrukter ca 300 gram
500 gram vildsvinsfärs
1/2 dl tomatpuré
2 msk köttfond eller 2 buljongtärningar
10 dl vatten
1 tsk timjan
1 lagerblad
salt, peppar, litehonung
creme fraiche el. gräddfil
Tärna lök och rotfrukter.
Fräs det i smör i en gryta och lägg det åt sidan.
Bryn färsen i grytan.
Tillsätt lök och rotfrukter, tomatpuré, buljong, vatten, kryddor och honung.
Låt puttra i tio minuter.
Smaka av.
Servera med creme fraiche el. gräddfil samt ett gott bröd!!!
Gott så det knakar!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar